FÅ ET VIKARJOB HOS TEAM CARE PROTECTION

Hos Team Care Protection søger vi vikarer inden for det pædagogiske område, til at varetage et vikar job i plejesektoren i Viborg og omegn. Du skal som vikar have faglige kompetencer og personlige kvalifikationer som passer til jobs hvor mennesket er i centrum. Arbejdspladserne som du ville kunne komme ud på, er f.eks. private institutioner, den kommunale sektor, enkeltmandsprojekter og Region Midtjylland.

Vi søger blandt andet følgende vikarer:

 

  • Pædagogiske assistenter
  • Service personale
  • Ufaglærte med relevant erfaring

Du vil få mulighed for at arbejde i den offentlige og private sektor, inden for de områder som dit fag, samt som dine interesser berører. Vi vil sammen finde de bedst mulige matches, som vil kunne leve op til dine forventninger.

Ufaglærte vikarer er også efterspurgte hos os, så længe du har relevant erfaring med i bagagen, så både du og virksomheden kan få hjulpet på den bedst mulige måde. Som ufaglært vikar vil din manglede uddannelse inden for feltet spille en mindre rolle, i så fald at du har den nødvendige erfaring og viden, som er nødvendig, for at du kan udføre dine givne vikaropgaver tilfredsstillende.

Bliv vikar og bestem selv over din tid!

Som vikar kan du selv bestemme over dine arbejdstider, samtidig med at du kan få mere i løn. Du bestemmer derved selv antallet af timer du vil arbejde og hvornår i døgnets 24 timer det passer dig bedst, ud fra det udpluk af opgaver vi har stillet til rådighed fra vores samarbejdspartnere.

Så hvorfor lade andre bestemme hvornår du skal arbejde, når det kan betale sig at bestemme selv?

Du vil blive stillet overfor en masse nye og spændende udfordringer, som kan være med til at udvikle dig fagligt såvel som personligt. Du vil møde en masse nye og spændende mennesker, som alle vil være med til at præge dig i dit erhvervsliv, og du vil være et friskt og ønsket pust i de teams du vil blive en del af som vikar. Som vikar i dette fag, vil din tilstedeværelse altid være i høj kurs, og du vil være i stand til at kunne hjælpe en masse mennesker på din vej – beboere samt kollegaer.

Få tilbudt vikar jobs som styrker dit CV

Et vikar job giver ikke kun en fleksibel arbejdstid, flere penge og nye udfordringer, men det bidrager også med erhvervserfaring. Denne erhvervserfaring er med til at styrke dit CV og din faglige profil. Et job som vikar kan altså også hjælpe dig i din søgen mod en mere fast stilling, hvis dette er dit ønske.

Som vikar viser du, at du er fleksibel, du har nemt ved at tilpasse dig, du har opnået noget viden og erfaring igennem dine forskellige vikar jobs, du passer ind i mange forskellige teams og du har styr på din tid og dine opgaver. Disse kvalifikationer er med til at gøre dit CV alsidigt og attraktivt for eventuelle arbejdsgivere i fremtiden.

Dine faglige og personlige kvalifikationer er hvad der skaber værdi for os og vores kunder, da du vil blive en del af vores kerne i vikarbureauet. Uden vores kvalificerede og kompetente vikarer, ville vi ikke kunne tilfredsstille vores medarbejdere som vi har gjort det indtil nu.

Hvorfor vælge Team Care Protection som dit vikarbureau?

Vi er et team! Vi er et vikarbureau som støtter op om vores vikarer og sætter jeres krav først. Vi går meget op i tilfredse og kompetente vikarer, som er glade for det de laver.

Hos os kan dine evner indenfor især det socialpsykiatriske område blive udviklet, samtidig med at din erfaring vokser i takt med at du vælger dine opgaver.

Som vikar hos os vil du løbende kunne blive undervist i kommunikation, pædagogik, neuropsykologi og konfliktnedtrapning. Du vil også kunne blive undervist i lovgivningen inden for det pågældende område, hvilket både gavner dig og virksomheden. Dette er med til at sikre at du hele tiden vil være opdateret og samtidig øge din faglige viden og ekspertise.

Hos os har du stor mulighed for at præge din erfaring i den retning som passer dig bedst, personligt og fagligt, og derved få mest muligt ud af din tid hos os. Når du bliver kontaktet om et vikar job, vil vi altid have gjort os tanker om du er den rette til jobbet. Der vil både være blevet overvejet om dine faglige kvalifikationer passer, men også om matchet er det rigtige på det personlige plan. Derved kan vi være sikker på det bedst mulige forløb for alle parter. Vi sørger selvfølgelig for at du er klædt ordentlig på til ethvert vikar job som du bliver tilbudt, så du kan føle dig sikker i din rolle og opgave.

Er du uddannet pædagogisk assistent? Så har vi vikar jobs til dig

Mange af de opgaver vi får ind, kræver en professionel pædagogisk tilgang. Med en uddannelse som pædagogisk assistent vil du have mulighed for at få tildelt opgaver som passer perfekt til de kompetencer og den viden som du har. Du har som pædagogisk assistent en masse nødvendig viden omkring at tage dig af voksne med særlige behov, og du har derfor en nødvendig indsigt i feltet, som vil gavne dig i dine opgaver som vikar.

Du vil få muligheden for at arbejde i socialpsykiatrien samt med blandt andet udviklingshæmmede og personer med ADHD, og du har dermed muligheden for at gøre brug af teorier og materiale fra din uddannelse.

 

Få et vikar job og yd pædagogisk tryghed

Vores fokus er at skabe pædagogisk tryghed for vore kunder og samarbejdspartnere, hvilket skaber trygge rammer for alle involverede parter. Den pædagogiske tryghed er med til at gøre det nemmere for de ansatte at udføre deres job, hvor de hjælper de mest udsatte borgere i samfundet på den bedste og mest professionelle måde. De ansatte skal altid føle sig sikre i deres job, og som vikar hos os kan du være med til at yde den nødvendige professionelle indsats, som er med til at sikre og beskytte alle involverede parter.

Hvis det ovenstående har fanget din interesse så ring til os på 60 88 00 68 eller send os en mail på mail@care-protection.dk

Kontakt os

Vil du vide mere om vores services, høre hvad vi kan gøre for dig eller noget helt andet?

Skriv til os ved at udfylde kontaktformularen med dine informationer og besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på TLF: 60 88 00 68

Brian Ryttergaard Duch, Indehaver & Direktør "Mit personlige mål med Team Care Protection er at vi skal gøre en forskel, og give personale og borger den bedste tryghed i deres hverdag"