Få et vikarjob

Hos TCP Viborg

Hos TCP Viborg søger vi vikarer inden for det pædagogiske område, til at varetage et vikar job i Danmark. Du skal som vikar have faglige kompetencer og personlige kvalifikationer som passer til jobs hvor mennesket er i centrum. Arbejdspladserne som du ville kunne komme ud på, er f.eks. private institutioner, den kommunale sektor, enkeltmandsprojekter og Region Midtjylland.

Hvad kræves af dig som vikar?

Bliv vikar og bestem selv over din tid!

Få tilbudt vikar jobs som styrker dit CV

Som vikar kan du selv bestemme over dine arbejdstider, samtidig med at du kan få mere i løn. Du bestemmer derved selv antallet af timer du vil arbejde og hvornår i døgnets 24 timer det passer dig bedst, ud fra det udpluk af opgaver vi har stillet til rådighed fra vores samarbejdspartnere.

Så hvorfor lade andre bestemme hvornår du skal arbejde, når det kan betale sig at bestemme selv?

Du vil blive stillet overfor en masse nye og spændende udfordringer, som kan være med til at udvikle dig fagligt såvel som personligt. Du vil møde en masse nye og spændende mennesker, som alle vil være med til at præge dig i dit erhvervsliv, og du vil være et friskt og ønsket pust i de teams du vil blive en del af som vikar. Som vikar i dette fag, vil din tilstedeværelse altid være i høj kurs, og du vil være i stand til at kunne hjælpe en masse mennesker på din vej – beboere samt kollegaer.

Et vikar job giver ikke kun en fleksibel arbejdstid, flere penge og nye udfordringer, men det bidrager også med erhvervserfaring. Denne erhvervserfaring er med til at styrke dit CV og din faglige profil. Et job som vikar kan altså også hjælpe dig i din søgen mod en mere fast stilling, hvis dette er dit ønske.

Som vikar viser du, at du er fleksibel, du har nemt ved at tilpasse dig, du har opnået noget viden og erfaring igennem dine forskellige vikar jobs, du passer ind i mange forskellige teams og du har styr på din tid og dine opgaver. Disse kvalifikationer er med til at gøre dit CV alsidigt og attraktivt for eventuelle arbejdsgivere i fremtiden.

Dine faglige og personlige kvalifikationer er hvad der skaber værdi for os og vores kunder, da du vil blive en del af vores kerne i vikarbureauet. Uden vores kvalificerede og kompetente vikarer, ville vi ikke kunne tilfredsstille vores samarbejdspartnere som vi har gjort det indtil nu.

Send os en ansøgning

Hvis Overstående har fanget din interesse, så send os en ansøgning.
Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Nyere billede af dig
  • Hvem er du
  • CV
  • Eventuelle uddannelsespapirer, certifikater, og andet relevant 

Ansøgningen sendes til

Kontakt@tcpviborg.dk

 

Lønsatser pædagogisk vikar

Lønsatser Pleje og Omsorgs vikar