Hos TCP Viborg vil vi gøre en forskel og bidrage aktivt til det samfund, vi er en del af.

Derfor støtter vi blandt andet en række forskellige foreninger og projekter.


VFF og TCP Viborg vil gøre en forskel
for Gadehjørnet

I TCP Viborg arbejder vi med samfundets udsatte, og vi har haft en dialog med VFF omkring deres sociale profil og hvilke aktiviteter, der kan gøres for at give noget til de udsatte i vores område, så vi synes i fællesskab, at det giver rigtig god mening at gøre noget for Gadehjørnet.

Kan vi sammen med VFF være med til, at de her børn og unge mennesker får en bare lidt sjovere og lidt bedre hverdag herude, så har det jo været det hele værd, siger Brian Duch.
Brian Ryttergaard Duch
TCP Viborg

Med Team Care Protections donation og hjælp fra VFF og klubbens partnernetværk kan de unge mennesker se frem til nye computere, nye møbler, nyt bordfodboldbord, FIFA-hjørne med PlayStation og selvfølgelig VFF-skoletasker og penalhuse til lektiecaféen.“Med jeres støtte kan vi styrke livsglæden og Livsmodet hos børnene, så de får mere overskud til at stå sygdomsforløbet igennem”

En søndag eftermiddag om måneden – En gruppe ældre gæster – Frivillige værter og chauffører, der lægger hus og bil til komsammenerne – Kaffe, kage, snak og god stemning.
Dét er ingredienserne i Søndagskaffe!

Skrevet af: Søndagskaffe Viborg 6. juli

Så har vores fantastiske formand Lise Bertelsen, Været forbi med kunst aflevering til Brian fra TCP Viborg.
Tusind tak for støtten , vi er så taknemlige 🙏🏻🥰
TCP tilbyder vikar løsninger med fokus på
– tryghed
– omsorg
– samvær
– samarbejde
Brian udtaler: “Vi arbejde med nogle af samfundet svageste borger b.la. leverer vi pleje og omsorg og derfor går dette godt i tråd med SøndagsKaffe derfor vælger TCP at støtte det gode formål”
Han opfordre samtidig andre til at støtte det gode formål og de frivillige ildsjæle
 
“Tusind tak til mine sponsorer og de private personer der har støttet mig til at få en ny cykel. Jeg er utrolig taknemmelig”
Chris Høiriis, Racerunning
Kilde Chris Høiriis Racerunning – Facebook

Stoholm Idræts ForeningViborg FF og Viborg Station.

Det er vigtigt for os at støtte den lokale sport, der er med til at give et godt sammenhold og fællesskab. Alle har glæde af sport og derfor vi vil gerne støtte op og sørge for at holde gang i sporten.