Det siger vores kunder

Det er meget vigtigt for Team Care Protection at have en tæt dialog med vores kunder. På den måde kan vi hurtigt omstrukturere og tilpasse de forskellige opgaver. Hos Team Care Protection har vi mange forskellige kunder. Vi leverer løsninger og vikarer til både private, kommunale og regioner i midt og nordjylland.

Nedenfor kan du se de udtalelse vi har fået fra nogle af vores kunder.

Udsnit af udtalelser fra kunder

Vi har brugt Care Protection i to typer af deres produktsortiment. Personvagt: Denne funktion har vi brugt både på eksterne afdelinger og på hovedmatriklen og alle steder til stor tilfredshed. Pædagogisk personalevikar: Denne funktion har vi ligeledes brugt i både eksterne produkter og på hovedmatriklen.

Vi er generelt meget tilfredse med samarbejdet med Care Protection som har vist sig meget pålidelige og hurtige til at få løst opgaverne. De har desuden handlet meget professionelt i samarbejde med os.

Sofus Grøndahl

Afdelingsleder, Region Midtjylland

Jeg kan hermed bekræfte at SUA – region Midtjylland – Driftklynge Nørholm/Saustrup med succes har samarbejdet med Care Protection. Care Protection har stået for personaletssikkerhed i 2 forskellige tilfælde, hvor vi har haft borgere med meget udadreagerende og personfarlig adfærd.

Care Protetion tager sikkerheden alvorligt og retter den til når det er nødvendigt. Care Protection har haft evnen og viljen til at stille mandskab, selv med meget kort varsel.

Jasper Højer Kyhl Nielsen

Afdelingsleder, SUA - Specialområde Udviklingshæmning og ADHD

Kontakt os

Vil du vide mere om vores services, høre hvad vi kan gøre for dig eller noget helt andet?

Skriv til os ved at udfylde kontaktformularen med dine informationer og besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på TLF: 60 88 00 68

Brian Ryttergaard Duch, Indehaver & Direktør "Mit personlige mål med Team Care Protection er at vi skal gøre en forskel, og give personale og borger den bedste tryghed i deres hverdag"