Skræddersyede førstehjælpskurser til dig og dine ansatte

Førstehjælpskursus til jeres behov

Team Care Protections TCP Førstehjælp er førstehjælpskurser til personalet hos vore kunder og til vore samarbejdspartnere. Disse kurser udbydes i tæt samarbejde med kunden og vil blive skræddersyet efter jeres behov.

Det kan eksempelvis være et kursus, som er målrettet fald, stik, slag og misbrugsskader. Vi vil altid tilrettelægge kurset med fokus på de situationer, som kan opstå under arbejdsgangene på lige netop jeres arbejdsplads. Op til 80% af kurset vil være praktiske øvelser eller cases.

Flere års erfaring i førstehjælp

Vi underviser selvfølgelig i almindelig førstehjælp og hjerte/lunge-redning med og uden hjertestarter. Indehaveren af Team Care Protection Brian Duch er uddannet ambulanceredder og har flere års erfaring i redningsarbejde og førstehjælp.

Vi kan desuden være behjælpelige med indkøb af hjertestartere til fordelagtige priser.

Kontakt os

Vil du vide mere om vores services, høre hvad vi kan gøre for dig eller noget helt andet?

Skriv til os ved at udfylde kontaktformularen med dine informationer og besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på TLF: 60 88 00 68

Brian Ryttergaard Duch, Indehaver & Direktør "Mit personlige mål med Team Care Protection er at vi skal gøre en forskel, og give personale og borger den bedste tryghed i deres hverdag"