Team Care Protection tilbyder leje af akut hus centralt placeret imellem Hobro, Randers og Viborg med ca. 15 km. Til motorvej.

Huset henvender sig primært til private og kommunale botilbud og institutioner, der i en periode har ekstraordinært behov for at skærme en borger. Huset kan rumme borgere med bl.a. udadreagerende adfærd, borgere der er i venteposition til nyt bosted, unge der ikke kan være i eget hjem osv. Vi kan tilbyde et fuldstændigt indflytningsklart hus der er fuldt møbleret og klar til hvad end behovet skulle være.

Huset indeholder i stueetagen en entré, et personale badeværelse, et stort badeværelse, et værelse, samt køkken og opholdsstue. På første sal er der ydermere et værelse samt en opholdsstue til borgeren.

Da vi hos Team Care Protection vægter personale sikkerhed højt har vi på forhånd indrettet huset efter at 1. sal udelukkende er forbeholdt borgeren. Derudover har vi i køkkenet sikret af med låse på skabe som er forbeholdt knive og andre skarpe genstande. I værelset i stueetagen har vi skabe med safebox til bl.a. medicin opbevaring. (plantegninger kan fremvises ved forespørgsel).

 

  • Det er muligt at leje sig ind fra dag til dag, såfremt lejemålet er ledigt.
  • Det er muligt at leje huset i en længere periode, hvorfor prisen så også vil blive reguleret herefter.
  • Det er muligt at bestille pædagogisk personale til at varetage pædagogiske opgaver.
  • Det er muligt at bestille en tryghedsskabende medarbejder med relevant erfaring.