EKSPERTISEOMRÅDER

Team Care Protection har ekspertise indenfor nedenstående områder. Vi tilbyder professionel arbejdskraft, som du kan stole på. Vores mission er klar: Vi vil skabe pædagogisk tryghed for dig og dine kollegaer. Læs mere om vores produkter ved at klikke på billederne nedenfor.

PÆDAGOGISK TRYGHED

Team Care Protection kan bistå med fagkyndigt personale til mange forskellige opgaver på f.eks. institutioner og flygtningecentre. Vores personale har stor erfaring i arbejdet med udsatte grupper i samfundet.
Team Care Protection har siden 2014 løst flere langvarige projekter for vore kunder, herunder projekter i sommerhuse og enkeltmands-projekter – bl.a. skærmningsopgaver af borgere i egen bolig på institutioner.

 

Hvad mener vi, når vi siger pædagogisk tryghed?

Pædagogisk tryghed handler om at skabe trygge og sikre rammer for både ansatte og beboere på bosteder, i institutioner og i hjemmeplejen. De ansatte skal via disse rammer føle sig sikre og trygge i deres daglige arbejde. Disse mennesker lever og ånder for at hjælpe andre, og det vil og skal vi hjælpe dem med at gøre muligt for dem at udføre. Den personlige sikkerhed for ansatte er ekstrem vigtig, for at de kan skabe og vedligeholde en professionel indsats, som tilgodeser de udsatte borgere i samfundet, der netop har allermest brug for det.